Tuesday, October 19, 2010

Im here!!!!


I am here! About 3 weeks ago I got very sick from my rheumatoid arthritis. Something happened in my left hip and the bone cracked/popped. After blood work, X-rays and even an MRI, they found no break or fracture. The pain was so bad that I was antsy and could not get comfortable. I had to use crutches to walk around it and my hubby had to take days off so he could dress and bathe me. What would I have done with out him?

I had time to create. All I was doing was sleeping and sitting. Now that I am feeling better, I came to the craft area to cut and then post but wouldn't you know the dumb Robo isn't cutting. In my software there are symbols that you click on and the "cut" icon is grey not colored like I need it to be. My computer handy man, my hubby, told me to try and fix it. I have tried and asked what to do with no luck. So now we must wait. What I am thinking is just giving you all 3 files at one time.

So for now I have nothing to give. :( I am very sorry. Hopefully I can get the darn machine working again......just in time for X-mas. lol

5 comments:

Mima said...

Hola Lisa,
Great Cards, sorry things didn't work out but you'll be able to return at a much better day. Just take good care of yourself. I know that your cards will go then. Great work on those cards, and sorry about your Robo. Just hang in there, and thanks for sharing. Hugs, Mima

J said...

Found your blog by accident I am helping people to get to the point where they can spend more time doing what they enjoy most. Check my blog.
www.youthfulagain.blogspot.com

Bibi said...

Lisa for your robomaster you are missing your controller file which is why your cut icon is blanked out. What version of robomaster are you using?

Lisa Mala6 said...

Lisa,
Love your cards and set up. Very nice! Hope you are feeling better now.

Lisa Mala6 said...
This comment has been removed by the author.